حراجی نوروز 1403
یکشنبه, ۱۳ بهمن,۱۳۹۸

معرفی انواع روکش کابینت آشپزخانه

کابینت یکی از قسمت های مهم آشپزخانه می باشد که نقش بسیار مهمی در ایجاد نظم و ترتیب در آشپزخانه دارد. کابینت نه تنها به منظور نگهداری و نظم دهی به آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد بلکه به عنوان یک نوع دکوراتیو به آشپزخانه زیبایی می بخشد. همان طور که می دانید متریال و روکش های مختلفی برای ساخت کابینت آشپزخانه استفاده می شود که هر کدام از آن ها از ویژگی و ظاهری متفاوت برخوردار هستند. چوب طبیعی، ام دی اف، فلز، پی وی سی و نئوپان از جمله متریالی هستند که برای ساخت کابینت های آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند. روکش کابینت نیز یکی دیگر از المان هایی است که برای ساخت کابینت استفاده می شود و باعث محافظت و زیبایی دکوراسیون کابینت و آشپزخانه نیز خواهد شد. برای هر یک از مدل های مختلف کابینت دستگیره کابینت مناسبی طراحی شده است که با توجه به نوع روکش و مدل کابینت های خود می توانید انتخاب و خریداری نمایید. در این مقاله سعی داریم تا شما را با انواع روکش کابینت آشپزخانه آشنا سازیم.

انواع روکش کابینت 

همان طور که می دانید روکش های متفاوتی برای ساخت کابینت های آشپزخانه استفاده می شود که علاوه بر جنبه محافظتی باعث زیبایی و جذابیت کابینت و دکوراسیون آشپزخانه خواهد شد. از انواع روکش کابینت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روکش اکریلیک
  • روکش ملامینه
  • روکش لترون
  • روکش پی وی سی
  • روکش HPL

روکش کابینت

ویژگی و قابلیت روکش اکریلیک

روکش اکریلیک یکی از روکش های براق کابینت می باشد که دارای سطحی صاف بوده و در تنوعی از رنگ و طرح تولید می شود. یکی از خاصیت های روکش اکریلیک انعطاف پذیری بسیار بالای آن می باشد. این نوع روکش کابینت در برابر بسیاری از آسیب ها همچون خراشیدگی مقاوم می باشد و قابلیت ترمیم پذیری و مقاومت بسیار بالایی دارد. روکش اکریلیک به سبب مقاومت بالا و نفوذ ناپذیری که در برابر رطوبت، مواد اسیدی و شیمیایی دارد علاوه بر زیبایی ظاهری دارای طول عمر بالایی می باشد که به راحتی دچار پوسیدگی و رنگ پریدگی نمی شود. 

ویژگی و قابلیت روکش ملامینه

از رایج ترین روکش های کابینت می توان به روکش ملامینه اشاره کرد که برای کابینت های ام دی اف مورد استفاده قرار می گیرد. در ساخت این نوع روکش کابینت از چسب ملامین فرم آلدهید استفاده شده است به همین دلیل دیگر نیازی به استفاده ی مجدد از چسب برای چسباندن آن به کابینت نمی باشد. روکش ملامینه همانند روکش اکریلیک دارای مقاومت بالایی در برابر خراشیدیگی، رطوبت، سایش و... می باشد. همچنین روکش ملامینه قابل شستشو بوده و در رنگ های متنوعی تولید می شود. 

ویژگی و قابلیت روکش لترون

یکی از ارزان ترین روکش های کابینت، روکش لترون می باشد که به صورت مات، براق، ساده و طرح دار تولید می شود. روکش لترون برخلاف دو روکش قبلی از مقاومت کمتری در بربر رطوبت، سایش و خراشیدگی برخوردار می باشد. روکش لترون معمولا برای ساخت نوار لبه ها و روکش کاری پروفیل ها مورد استفاده قرار می گیرد. 

ویژگی و قابلیت روکش پی وی سی

روکش پی وی سی یکی از مقرون به صرفه ترین انواع روکش کابینت می باشد که از نوع پلاستیکی می باشد و همچنین انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد. کابینت هایی که با استفاده از روکش PVC ساخته شده اند به کابینت های ضد آب شناخته می شوند چرا که این نوع روکش کابنیت در برابر آب مقاوم بوده و دچار پوسیدگی نمی شود. همچنینی کی دیگر از ویژگی های این نوع روکش پی وی سی مقاومت بالای آن در بربر حرارت می باشد. 

برای هر یک از این نوع کابینت ها با روکش های مختلف یراق آلات متنوعی همچون پایه کابینت، دستگیره کابینت و... طراحی شده است که می توانید با مراجعه به فروشگاه اینترنتی چوبینر به راحتی انتخاب و خریداری نمایید.

آشنایی با انواع کابینت آشپزخانه 

علاوه بر روکش های متفاوتی که برای کابینت های آشپزخانه وجود دارد دیگر مدل هایی از کابینت آشپزخانه نیز طراحی می شود که هر کدام از آن ها از ظاهر و کاربردهای متفاوتی برخوردار می باشند. از انواع کابینت آشپزخانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کابینت هایگلاس
  • کابینت ام دی اف
  • کابینت فلزی
  • کابینت تمام چوب 

ویژگی و مشخصات کابینت هایگلاس

کابینت هایگلاس یکی از انواع کابینت های ام دی اف می باشد با این تفاوت که از سطح براق و درخشان تری برخوردار است. یکی از ویژگی های کابنیت هایگلاس شستشوی راحت آن می باشد به صورتی که می توانید به راحتی . با یک عدد دستمال مرطوب سطح کابینت را تمیز نمایید. این نوع کابینت هایگلاس برای آشپزخانه هایی که منبع نور بالایی ندارند بسیار مناسب می باشد چرا که به سبب سطح براقی که دارد می تواند با بازتاب نور به محیط روشنایی ببخشد. 

کابینت هایگلاس

ویژگی و مشخصات کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف یکی از انواع کابینت های آشپزخانه می باشد که در طرح و مدل های مختلفی طراحی می شود. از ویژگی های کابینت ام دی اف می توان به مقاومت بالای آن در برابر رطوبت، نظافت آسان و قیمت پایین اشاره کرد. با استفاده از کابینت ام دی اف دیگر نیازی نیست تا نگران تغییر شکل ان در برابر رطوبت و آب باشید. 

کابینت ام دی اف

ویژگی و مشخصات کابینت فلزی

کابینت فلزی یکی از قدیمی ترین انواع کابینت آشپزخانه می باشد که امروزه دیگر کمتر کسی از آن استفاده می کند. کابینت فلزی بر عکس کابینت ام دی اف در بربر آب و رطوبت مقاوم نمی باشد و به سرعت دچار زنگ زدگی و پوسیدگی می شود. تنها مزیت استفاده از کابینت فلزی قیمت بسیار پایین آن نسبت به دیگر انواع کابینت آشپزخانه می باشد.

ویژگی و مشخصات کابینت تمام چوب

کابینت تمام چوب معمولا برای آشپزخانه هایی استفاده می شود که دارای طراحی به سبک کلاسیک می باشند. کابینت تمام چوب معمولا با استفاده از چوب های گردو، بلوط و افرا ساخته می شود. رنگی که برای کابینت تمام چوب استفاده می کنید بهتر است تا قهوه ای باشد چرا که باعث ایجاد فضایی گرم می شود. 

کابینت تمام چوب

افزودن نظر جدید

نظر خود را وارد نمایید (1)

G
مهمان | یک سال پیش

عالی و منحصر ب فرد