حراجی نوروز 1403
پنجشنبه, ۲۵ مهر,۱۳۹۸

معرفی ماشین گندگی و دستگاه های چندکاره وکاربرد آن ها در صنعت چوب

در گذشته نجاران برای ساخت محصولات چوبی بیشتر از ابزارهای دستی استفاده می کردند که با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی ماشین آلات پیشرفته روی کار آمدند. امور مختلفی از قبیل برش، رنده، سنباده زنی، حکاکی و... به راحتی با صرف کمترین زمان با استفاده از دستگاه های مختلف انجام می گیرد. ماشین گندگی و دستگاه های چندکاره دو مورد از دستگاه های کاربردی در کارگاه های صنایع چوب می باشند که امروز قصد داریم در رابطه با آن ها اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهیم.

ماشین گندگی چیست؟

یک ماشین دوست داشتنی در کارگاه شما بدون شک ماشین گندگی است؛ گندگی وظیفه یکسان سازی ضخامت الوار را بر عهده دارد. تصورش بسیار جالب است قطعات متعددی از چوب های ناهموار را به خورد ماشین گندگی بدهیم و پس از انجام عملیات لایه برداری و تغییر ضخامت؛ تعدادی چوب یک دست و با یک ضخامت در اختیارمان قرار دهد. نکته مهم در هنگام استفاده از ماشین گندگی این مورد می باشد که نهایی ترین مرحله مربوط به این دستگاه است و قبل از آن باید قطعه با کمک رنده به شکل یک نر و یک رو در بیاید. در ادامه به معرفی مدل های مختلف ماشین گندگی خواهیم پرداخت.

ماشین گندگی

انواع گندگی نجاری

از لحاظ نحوه هدایت صفحه و تنظیم ارتفاع دریچه ورودی، گندگی نجاری به دو گروه زیر تقسیم می شود:

  •  تنظیم صفحه خودکار: در گندگی نجاری که تنظیم صفحه به صورت خودکار صورت می گیرد شما با کمک دو دکمه صفحه را برای تنظیم ضخامت قطعه کار آماده می کنید؛ یک دکمه جهت بالا بردن صفحه و دکمه دیگر برای پایین آوردن صفحه استفاده می شود. 
  • تنظیم صفحه دستی: هنگام استفاده از گندگی نجاری که صفحه آن به صورت دستی تنظیم می شود باید بالابر با حرکت دست به سمت بالا یا پایین و متناسب با ضخامت مورد نظرتان تنظیم شود.

قیمت دستگاه گندگی

دستگاه های گندگی در برند و ابعاد مختلفی عرضه می شوند که قیمت های متفاوتی دارند؛ برای اطلاع از قیمت دستگاه گندگی می توانید به تگ قیمت محصول مراجعه کنید؛ در صورت غیر فعال بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن محصول، برای اطلاع از موجودی و قیمت دستگاه گندگی با چوبینر تماس حاصل فرمایید.

معرفی دستگاه های چندکاره 

دستگاه های چندکاره در کارگاه ها از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه می باشند. البته در کارگاه هایی که کمبود فضای فیزیکی نیز احساس می شود بهترین گزینه استفاده از دستگاه چندکاره است که فضای کمتری را اشغال می کنند. دستگاه های چندکاره همان طور که از نامشان مشخص است ترکیبی از چند دستگاه مختلف می باشند که نیازهای مختلفی از قبیل برش کاری، کف رندگی، فرزکاری و... را انجام می دهند.

دستگاه چندکاره

انواع ماشین چند کاره

ماشین چند کاره که به ماشین ادغام نیز معروف است ترکیب چند دستگاه در یک ماشین می باشد. ماشین های چندکاره در انوع مختلفی تولید می شوند که بر اساس تعداد کاربردشان تقسیم بندی می شوند که به شرح زیر می باشند:

  • ماشین دو کاره: ماشین های دو کاره معمولا به عنوان رنده و گندگی قابل استفاده هستند.
  • ماشین سه کاره: ماشین های سه کاره به شکلی طراحی شده اند که به عنوان اره میزی، کام کن و رنده به کار می روند.
  • ماشین چهار کاره: ماشین چهار کاره شامل قسمت های مختلفی از قبیل رنده، اره میزی، فرز میزی و گندگی است.
  • ماشین پنج کاره: ماشین پنج کاره موارد ذکر شده برای ماشین چهارکاره را به علاوه کام کنی انجام می دهد.
  • ماشین هفت کاره: این مدل نیز مواردی از قبیل رنده، گندگی، کام کن، اره میزی، فرز میزی، کف تراشی و... را اجرا می کند.

قیمت دستگاه های چند کاره

با توجه به این که دستگاه های چند کاره بر اساس تعداد وظایفی که انجام می دهند به دوکاره، سه کاره و... تقسیم می شوند بدون شک قیمت های متفاوتی نیز دارند.برای اطلاع از قیمت دستگاه های چند کاره  می توانید به تگ قیمت محصولات مورد نظرتان مراجعه کنید؛ در صورت غیر فعال بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن محصول، برای اطلاع از موجودی و قیمت دستگاه های چند کاره با چوبینر تماس حاصل فرمایید.

افزودن نظر جدید