حراجی نوروز 1403
یکشنبه, ۱۷ شهریور,۱۳۹۸

معرفی دریل ستونی و آشنایی با انواع فارسی بر

در کارگاه های نجاری و سایر زیر شاخه های صنعت چوب ابزارها و ماشین آلات تخصصی و عمومی وجود دارد. دریل ها یکی از دستگاه های پرکاربرد در سایر صنایع می باشند و از آن جهت دستگاه های عمومی محسوب می شوند که علاوه بر مصارف صنعتی در منازل نیز کاربرد دارند. لازم است یادآوری کنیم که دریل ها انواع مختلفی دارند، دریل ستونی نمونه از دریل های کاربردی در کارگاه ها و کارخانجات می باشد. یکی از دستگاه های تخصصصی صنعت چوب اره فارسی بر می باشد، اره فارسی بر در انواع مختلفی تولید می شود که متناسب با نیاز کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله برای آشنایی بیشتر شما قصد داریم اطلاعات بیشتری در رابطه با دریل ستونی و انواع اره فارسی بر در اختیارتان قرار دهیم.

دریل ستونی

شاید در هر مقطعی از زندگی حتی در دوران کودکی نیاز به سوراخ کردن سطوح مختلف پیدا کرده باشید، بدون شک در همان لحظه از شی نوک تیزی برای رفع نیاز خود استفاده کرده اید. این فکر در ذهن انسان های اولیه نیز وجود داشت و برای سوراخ کاری از سنگ های نوک تیز استفاده می کردند. پس از گذر زمان و پیشرفت علم دریل های مختلفی از قبیل دریل شترگلو، دریل دسته تپانچه ای و... مورد استفاده قرار گرفت. سرانجام در سال 1916 شرکت بلک اند دکر نخستین دریل الکتریکی را تولید نمود، این محصول دارای دسته تپانچه ای و ماشه ای برای انجام عملیات بود. پس از گذر زمان دریل ها در مدل های مختلفی و به صورت تخصصی تر تولید شدند. مثلا دریل های چکشی، دریل های بتن کن و... مدل های تخصصی تر دریل اولیه بودند. یکی از دریل های تخصصی، دریل ستونی بود؛ دریل ستونی یک دستگاه کاملا تخصصی و حرفه ای است که در کارگاه ها و کارخانجات تولیدی و ماشین ابزار جهت سوراخکاری چوب، فولاد، آلومینیوم و... به کار می رود. 

دریل ستونی

اجزای تشکیل دهنده دریل ستونی

دریل های ستونی همان طور که در قسمت قبل ذکر شد در امور حرفه ای و صنعتی از قبیل تراشکاری، جوشکاری، نجاری و ... قابل استفاده هستند. رعایت نکات ایمنی در حین استفاده از دریل های ستونی بسیار حائز اهمیت می باشد. دریل ستونی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که به شرح زیر می باشند:

میز کار: یکی از اجزای مهم دریل ستونی، میز کار می باشد که قطعه کار بر روی آن جهت عملیات سوراخ کاری قرار می گیرد؛ لازم به ذکر است که میزها به دو دسته ثابت و چرخشی تقسیم می شوند. باید دقت کنیم که قابلیت تنظیم ارتفاع در دریل های ستونی وجود دارد؛ یعنی با توجه به ابعاد قطعه کار می توان فاصله آن را با سه نظام تنظیم نمود. لازم به ذکر است که برای ثابت و نگه داشتن قطعه کار می توان از گیره پیچ دستی استفاده نمود.

کلگی: کلگی بالاترین بخش دریل ستونی است که محل قرارگیری تسمه و فلکه می باشد. تعداد فلکه در دریل ها دو عدد می باشد که یکی بر روی الکتروموتور و دیگری بر روی محور دریل نصب می شود.

تسمه: تسمه قسمتی از دریل است که دو تا فلکه مذکور را به یکدیگر متصل می کند و مسئول انتقال حرکت از الکتروموتور به محور محرک می باشد.

پایه و بدنه: معمولا جنس پایه و بدنه دریل ستونی از چدن می باشد و پایه به شکلی طراحی شده است که به کف زمین وصل و محکم شود.

عمق سنج: در مواردی که می خواهید سوراخی با عمق مشخص ایجاد کنید این قسمت مورد استفاده قرار می گیرد.

اهرم: حرکت اصلی دریل ستونی به وسیله اهرم ها صورت می گیرد تا عملیات سوراخکاری انجام گیرد.

در تصویر زیر نحوه استفاده صحیح از دریل ستونی مشخص شده است.

دریل ستونی

قیمت دریل ستونی

برای اطلاع از قیمت دریل ستونی می توانید به تگ قیمت محصول مراجعه کنید؛ در صورت غیر فعال بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن محصول، برای اطلاع از موجودی و قیمت دریل ستونی با چوبینر تماس حاصل فرمایید.

اره فارسی بر

یکی از مراحل مهم در کارگاه ها که نیاز به دقت بالایی دارد برش می باشد. برش های تمیز، دقیق و بدون پوسته پوسته شدن تاثیر مهمی بر زیبایی نهایی کار دارند. ابزارهای دستی و برقی متعددی در صنایع مختلف جهت این امر مهم به کار می روند، اره فارسی بر نمونه ای از دستگاه های برش در صنعت چوب است. البته باید بدانیم که با نصب تیغه مخصوص می توان از اره فارسی بر برای برش پلاستیک و فلز نیز استفاده نمود. برش فارسی به برش 45 درجه گفته می شود و از آنجا که اره فارسی بر توانایی بالای در برش های زاویه دار دارد در صنعت چوب بسیار کاربردی و محبوب است. اره فارسی بر در چند مدل مختلف تولید می شود که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم پرداخت:

اره فارسی بر دستی: فارسی بر دستی از سری ابزار های راحت و قابل کنترل بوده و برای هر کارگاهی بسیار مناسب می باشد، زیرا تنظیم زاویه در این اره فارسی بر بسیار ساده است و با قابلیت نگه دارنده خود از لغزش قطعه مقاومت می کند.

اره فارسی بر کشویی: اره های فارسی بر کشویی توانایی ایجاد برش های مختلف از قبیل عمودی، افقی، اریب، ترکیبی و... را دارند. کشویی بودن این مدل اره فارسی بر از امتیازات اصلی آن محسوب می شود و با کمک گرفتن از این حالت کشویی می توان پانل های عریض را نیز به راحتی برش زد.

اره فارسی بر ثابت: اره فارسی بر ثابت که به قطع کن نیز معروف است مدل دیگری از انواع فارسی بر است. جهت برش فارسی بر ثابت از بالا به پایین می باشد. برش های راسته، فارسی و اریب از ویژگی های فارسی بر ثابت محسوب می شود.

اره فارسی بر صندوقی: فارسی بر صندوقی جز قدیمی ترین فارسی برها می باشد؛ موتور دینامی و صدای کم این دستگاه از مشخصه های آن به حساب می آیند. با استفاده از سوراخ های موجود در صفحه می توان برش های 0، 22.5 و 45 درجه را انجام داد. 

اره فارسی بر کشویی دوطرفه: حرکت تیغه به سمت چپ در سایر فارسی برها وجود دارد، اما در فارسی بر کشویی دوطرفه حرکت تیغه در حالت عمودی به دو طرف چپ و راست امکان پذیر می باشد.

اره فارسی بر

اجزای تشکیل دهنده اره فارسی بر

اره فارسی برهای ثابت و کشویی دارای اجزای مشترکی می باشند که به شرح زیر هستند:

  1. گونیا
  2. زاویه برش
  3. زاویه بازویی
  4. گیره

علاوه بر چهار جز مشترک بالا، فارسی بر کشویی و ثابت از اجزایی که مخصوص به ساختار خودشان می باشد تشکیل شده اند. اره فارسی بر کشویی علاوه بر موارد بالا از کلید روشن و خاموش، نشانگر لیزر، کیسه جمع آوری گرد و غبار، گارد متحرک تیغه، کفی متحرک، ضامن کفی، قفل کن کفی متحرک، ریل کشویی، صفحه عریض شونده و... تشکیل شده است. همچنین اره فارسی بر ثابت نیز از اجزایی از قبیل کلید روشن و خاموش، گارد متحرک تیغه، قفل کفی متحرک، ضامن کفی، کفی متحرک، صفحه مدرج کفی تشکیل شده است. 

اره فارسی بر

قیمت انواع فارسی بر

برای اطلاع از قیمت انواع فارسی بر می توانید به تگ قیمت محصول مراجعه کنید؛ در صورت غیر فعال بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن محصول، برای اطلاع از موجودی و قیمت انواع فارسی بر با چوبینر تماس حاصل فرمایید.

افزودن نظر جدید