حراجی نوروز 1403

خرید کمپرسور باد

1-26 از 26

از آنجا که بسیاری از ماشین آلات صنایع چوب همچون انواع دستگاه cnc، پنل برها، انواع لبه چسبان، منگنه کوب، میخکوب و... دارای قسمت‌های پنوماتیک هستند بنابراین کاربرد و استفاده از کمپرسور باد بدیهی است. به طور کلی این دست از وسایل در چند کلاس کاری تقسیم بندی می‌شوند که در ادامه مورد بررسی قرار گرفته می‌شود. افزون بر آن، مجموعه چوبینر سعی بر آن داشته تا این ابزار آلات را از برندهای متفاوت به صورت کاملاً تخصصی کارشناسی کرده و در یک چارچوب کلی با یکدیگر مقایسه نماید.

انواع کمپرسور باد

به صورت کلی سه نوع کمپرسور باد در صنعت رایج هستند که به شرح زیر می‌باشند:

  • کمپرسور باد پیستونی
  • کمپرسور باد اسکرو
  • کمپرسور باد فشار قوی

کمپرسور باد پیستونی

رایج ترین نوع کمپرسور باد، کمپرسور باد پیستونی می باشد که در اکثر واحد های تولیدی و صنعتی استفاده می‌شود. اندازه‌های ۲۵ لیتری و ۵۰ لیتری جزء کوچک‌ترین نوع از این مدل کمپرسور باد می‌باشند که بیشتر در صنایع  خدماتی مانند ساخت دکوراسیون، رویه کوبی های کوچک مبلمان  و … کاربرد دارد. معمولا حداکثر فشار تولیدی کمپرسور باد پیستونی بین ۸ الی ۱۰ بار می‌باشد. فشار باد نیروی لازم برای انجام کار های پنوماتیکی را فراهم می‌کند. معمولا برای اکثر کارهای پنوماتیکی فشار ۶ Bar مورد نیاز می‌باشد. با افزایش تعداد دستگاه‌های مصرف کننده هوا در کارخانه، نیازی به بالا بردن فشار کاری کمپرسور نیست بلکه باید حجم ذخیره و سرعت پر کردن مخزن ذخیره هوا را بالا برد. معمولا در کارگاه ها کمپرسور باد 250 لیتری و بالاتر استفاده می شود. هر چقدر مقدار مصرف هوای فشرده در محل کار بیشتر باشد از کمپرسور باد با حجم بزرگتری استفاده می‌شود. به طور مثال برای تامین هوای مورد نیاز، رنگ کاری با یک پیستوله یک کمپرسور ۳۵۰  لیتری مورد استفاده قرار گیرد در صورتی که حجم کار افزایش یابد و دو پیستوله همزمان کار کنند نیاز به یک کمپرسور ۷۰۰ لیتری می‌باشد. پروسه فشرده سازی کمپرسور باد پیستونی به صورت زیر می‌باشد:

کمپرسور پیستونی از سه بخش اصلی الکتروموتور ، واحد هواساز و مخزن ذخیره هوا  تشکیل می‌شوند. واحد هواساز کمپرسور بر اثر جابجایی پیستون‌ها در سیلندر هوا را از محیط مکش کرده و به داخل مخزن انتقال می‌دهد. هر چقدر کمپرسور بزرگتر می‌شود یا تعداد پیستون ها افزایش می‌یابد یا قطر پیستون ها بزرگتر می‌شود یا کورس حرکت پیستون درون سیلندر بیشتر می‌شود. به این ترتیب در هر بار جابجایی پیستون درون سیلندر حجم هوای بیشتری از محیط مکش شده  و به داخل مخزن فرستاده می‌شود.

کمپرسور باد اسکرو

زمانی که مصرف هوای فشرده در کارخانه بیشتر از ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه می‌شود از کمپرسور باد اسکرو استفاده می‌گردد. در کمپرسور اسکرو پروسه فشرده سازی بر اثر چرخش دو روتور مارپیچی و عبور هوا از میان این دو روتور صورت می‌پذیرد.

هواساز کمپرسور باد اسکرو

هنگام استفاده ار کمپرسور اسکرو نیز مانند کمپرسور پیستونی نیاز به مخزن ذخیره هوا می‌باشد. معمولا قطعات به کار رفته در ساختار کمپرسور روی یک شاسی و درون یک کاور مونتاژ می‌گردد. قطعات اصلی کمپرسور باد اسکرو شامل موارد زیر می‌باشد:

  • واحد هواساز ( Air End)
  • الکتروموتور
  •  رادیاتور
  • شیر ورود هوا ( آنلودر )
  • مخزن جداکننده روغن از هوا
  • فیلتر ها
  • تابلو برق و سیستم کنترل PLC

فشار تولیدی توسط کمپرسور اسکرو  معمولا به صورت ۸ الی ۱۰ بار می‌باشد. تفاوت کمپرسور اسکرو با پیستونی در میزان هوادهی آن است و کمپرسور اسکرو حجم هوای بیشتری تولید می‌کند، اما فشار تولید آن تقریبا با کمپرسور پیستونی برابر است. صدای کمپرسور اسکرو در مقایسه با صدای کمپرسور باد پیستونی بسیار کمتر است.

کمپرسور اسکرو به دلیل ساختار گردش روغن و سیستم خنک کننده آن به وسیله رادیاتور می‌تواند به صورت مداوم روشن باشد.

کمپرسور باد فشار قوی

در بعضی از صنایع مانند تولید بطری های آب معدنی ، به هوایی با فشار حدود ۳۰ الی ۴۰ BAR  مورد نیاز است. کمپرسور باد فشار قوی نیز ساختار سیلندر و پیستونی دارند اما نوع شاتون‌ها و صفحه سوپاپ آن‌ها به گونه ای است که این قدرت را دارند که هوا را داخل مخزن به این فشار بالا برسانند. میزان هوادهی کمپرسور باد فشار قوی بین ۷۰۰ – ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ لیتر در دقیقه می‌باشد.

قیمت کمپرسور هوا

برای اطلاع از قیمت انواع کمپرسور هوا می‌توانید به تگ قیمت محصول مراجعه کنید؛ در صورت غیر فعال بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن محصول، برای اطلاع از موجودی و قیمت انواع کمپرسور هوا  با چوبینر تماس حاصل فرمایید.