پولیش کردن چوب یکی از مهم ترین مراحل در کارگاه ها و مشاغل وابسته به چوب است. برای استفاده از سنباده سر دریلی فرچه ای PG80 باید این سنباده را بر روی دریل نصب کرد. پس از نصب سنباده به دریل به راحتی می توان سطح چوب مورد نظر را پولیش کاری کرد. سنباده سر دریلی فرچه ای با درجه زبری متفاوتی تولید شده است که این محصول درجه زبری PG80 می باشد. همچنین شایان ذکر است که سنباده سر دریلی فرچه ای PG80 ساخت ایران با بالاترین کیفیت می باشد.
برس سر دریلی علفی
همان طور که که قبل تر اشاره کردیم پولیش کردن یک از مهم ترین مراحل کاری در صنایع چوب و ام دی اف می باشد که از گذشته افراد متخصص در این حرفه به دنبال راهی برای آسان کردن و سرعت بخشیدن به این کار بودند. برس سر دریلی علفی با قابلیت نصب بر روی دریل کار پولیش زنی چوب را سهولت بخشیده است. در ادامه به بررسی بیشتر مشخصات فنی برس سر دریلی علفی می پردازیم.
قابل ذکر است که اجزای این برس قابلیت جدا شدن را دارد و درصورت خراب و کهنه شدن هر کدام از سنباده و فرچه ها می توان آن را تعویض کرد.
فرچه صنعتی سر دریلی
همان گونه که ذکر کردیم فرچه صنعتی سر دریلی ساخت ایران می باشد که درجه زبری سنباده یا گرید آن PG80 می باشد. سایر مشخصات فنی این محصول به شرح زیر است:
- قطر شفت: 9 میلی متر
- طول رابط اتصال به دریل: 3 سانتی متر
- قطر پایه سنباده: 40 میلی متر
- طول پایه سنباده: 68 میلی متر
- طول کلی: 98 میلی متر
قیمت فرچه صنعتی چوب
برای اطلاع از قیمت فرچه صنعتی چوب می توانید به تگ قیمت محصول مراجعه کنید؛ در صورت غیر فعال بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن محصول، برای اطلاع از موجودی و قیمت فرچه صنعتی چوب با چوبینر تماس حاصل فرمایید.
هنوز نظر کاربری وارد نشده است