نوار پی وی سی
1-24 از 98
نوار پی وی سی ماوی سفید - کد 059
نوار پی وی سی ماوی سبز - کد 063
نوار پی وی سی ماوی نقره ای - کد 066
نوار پی وی سی ماوی مشکی - کد 067
نوار پی وی سی ماوی ونگه مات - کد 075
نوار پی وی سی ماوی رافیا کری- کد 039
نوار پی وی سی ماوی قره آغاج- کد 041
نوار پی وی سی ماوی ماربلا کیراز - کد 042
نوار پی وی سی ماوی دارک تیک - کد 043
نوار پی وی سی ماوی 0611 - کد 044
نوار پی وی سی ماوی بیاض مش قدیم - کد 046
نوار پی وی سی ماوی رافا دارک - کد 047
نوار پی وی سی ماوی آنتیک لایت - کد 049
نوار پی وی سی ماوی ماهگونی جدید - کد 061
نوار پی وی سی ماوی ماهگونی قدیم- کد 062
نوار پی وی سی ماوی آنتیک جویز - کد 068
نوار پی وی سی ماوی لارکس - کد 069
نوار پی وی سی ماوی آنتیک لایت جدید - کد 070
نوار پی وی سی ماوی زبرانا - کد 071
نوار پی وی سی ماوی آبنوس روشن جدید - کد 072
نوار پی وی سی ماوی افرا - کد 073
نوار پی وی سی ماوی گردو 8442 - کد 074
نوار پی وی سی ماوی ونگه - کد 075
معرفی انواع نوار pvc و کاربرد آن در صنایع چوب
در راستای شکوفایی صنعت چوب وهم زمان با بوجود آمدن تولیدات مصنوعی در این صنعت و تولید صفحات نئوپان، PVC و MDF دستگاه های لبه چسبان پا به عرصه وجود نهادند. علت اصلی تولید این گونه دستگاه ها بهره گیری بیشتر از این نوع صفحات بود و مقاوم سازی آنها در برابر شرایط محیطی از جمله حرارت، رطوبت محیط و همچنین حشرات موذی که روزانه آسیب های بسیاری به این نوع صفحات وارد می کردند؛ بود. البته امروزه این بحث، یعنی مقاوم سازی صفحات در برابر شرایط محیطی کم رنگتر شده و بیشتر به زیبایی ظاهری و تجملی آن توجه میشود، ولی تنها دلیل لبه چسبانی را میتوان مقاوم سازی صفحات نام گذاشت. عموما این نوارها را با نام های نوار pvc یا نوار لبه pvc در بازار میشناسند.
ورود نوار اتویی و نوار پی وی سی به ایران
صنعت کشورما نیز از این امر مستثنی نبوده و با کمی تأخیر درگیر این مسأله گردید. در ابتدا نوارهای پشت چسب دار یا به اصطلاح اتویی به بازار ایران وارد شد و تولیدکنندگان با استفاده از ابزارهای ابتدائی مانند اتو سعی در تولید محصولات خود داشتند ولی این امر مشکلات بسیاری را در پی داشت و کیفیت مطلوبی حاصل نمی شد. با گذشت زمان دستگاههای متعددی به این صنعت هدیه شد که کارها را بسیار آسان تر میکرد و حجم تولید را بالاتر میبرد، ولی باز هم به دلیل حرارت دیدن دوباره قطعات در محیط های مختلف کیفیت مطلوب حاصل نمی شد و این نوار اتویی ها به مرور از لبه صفحات جدا میشدند. در این حالت بود که صنایع چوب نیاز به نوار پی وی سی پیدا کرد تا بتواند نقص های نوار اتویی را بر طرف سازد.سیستم دیگری که مکمل این صنعت شد، استفاده از چسب های گرانول (گرماگیر) در دستگاهها بود که نحوه عملکرد سیستم به این صورت است که ابتدا چسب یا به پشت نوار و یا برروی لبه کار توسط غلطک های خاص مالیده میشد و سپس نوار بر روی لبه کارپرس میگردید این روش در ابتدا بسیار خوب نمود کرد ولی پس از مدتی کار با این سیستم به مشکلات دیگری برخورد. مثلاً به دلیل سرد و گرم شدن مداوم، چسب حالت چسبندگی خود را بتدریج از دست می داد و پس از چندین بار تغییر حرارت مخزن این دستگاه ها کیفیت خود را از دست میدادند. همچنین چسب پس از بارها سرد و گرم شدن به صورت لایه های سوخته در داخل مخزن و یا بر روی سطح کار برجای میماند که این خود معضل بزرگی بود و حتی نظافت این سیستم ها نیز برای کاربر بسیار مشکل بود. ولی امروزه با استفاده از نوار لبه های پی وی سی این مشکلات رفع گردیده و در مقابل حرارت، رطوبت، سرما و غیره مقاوم تر شده است. نوار لبه های مصرفی در صنایع چوب و دکوراسیون از دو جنس مختلف پی وی سی و ملامین است.
قیمت نوار لبه پی وی سی
جنس نوار لبه پی وی سی از مواد بسیار مقاوم پلاستیکی اعم از ای بی اس و پلیمرهای پلاستیک تهیه میشود و در ضخامت های 0.4، 1، 2 و 3 میلیمتر به عرض های 18، 19، 20، 36 و 54 میلیمتر عرضه میشود. برای استعلام قیمت نوار پی وی سی مد نظر خود به تگ قیمت محصول مراجعه کنید، در صورت بسته بودن دکمه خرید و نیازمند استعلام تلفنی بودن با چوبینر تماس برقرار نمایید.